Andries Dekker, Peter Vis en Simon Kadijk winnaars 2e Online Schaakcompetitie

Simon Kadijk, kampioen groep 3

SLIEDRECHT – De tweede online competitie bij Schaakvereniging Sliedrecht is in de eerste groep gewonnen door Andries Dekker. Zonder de laatste ronde te spelen bleek hij onbereikbaar voor de rest, omdat van de 4 ronden de beste 3 resultaten meetellen. Peter Vis en Simon Kadijk speelden wel alle vier de ronden en werden de terechte kampioenen van groep 2 en 3.

De laatste van de 4 ronden werd gewonnen door Wim Pool, die Peter van den Bergh en Jorik Klein ruim voorbleef. Deze drie speelden verder geen rol van betekenis in het eindklassement van groep 1, die dus gewonnen werd door Leerdammer Andries Dekker, die William Gijsen en Adrian Mensing op ruime achterstand op de tweede en derde plaats zag eindigen.

Peter Vis, kampioen groep 2

Groep 2 werd overtuigend gewonnen door Peter Vis, die in elke ronde steeds hoog eindigde en dus de terecht kampioen werd. Hij bleef toernooidirecteur Jurgen de Haan en Papendrechter Kees Brinkman voor.

Groep 3 werd een prooi voor Simon Kadijk, die elke ronde voldoende punten verzamelde om als kampioen te eindigen. Een prachtig resultaat van Kadijk, die na vele jaren zijn comeback in het schaken maakte. Ferhat Erdogan en Marcel Klein maakten in groep 3 het podium vol.

Aanstaande donderdag 2 juli hoopt Schaakvereniging Sliedrecht haar interne competitie te kunnen herstarten in de eigen speelzaal De Havik. Daarin worden nog 3 ronden gespeeld, waarbij het clubkampioenschap een spannende eindstrijd tegemoet zal gaan zien.

Klik hier voor de eindstanden van de 2e Online Competitie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord