Jeugd speelt online Oliebollentoernooi

SLIEDRECHT – Afgelopen woensdag speelde de Sliedrechtse jeugd de tweede ronde van de online snelschaakcompetitie. Naast punten waren er dit keer ook oliebollen te verdienen. Uiteindelijk wist Theo Theunisse de hoogste Lichess-score bij elkaar te spelen. Hij pakte hiermee de meeste klassementspunten (100) en krijgt de meeste oliebollen thuisbezorgd. Zijn broer Willem Theunisse pakte plek 2, wat eveneens oliebollen betekent. Julian van Dieën en Bram Theunisse pakten de meeste punten van groep 2. Ook deze families kunnen extra oliebollen verwachten op oudejaarsdag. De laatste zak vette bollen is voor Jelle Peursem, die eveneens goed scoorde voor groep 3. Zie hier de nieuwe tussenstand.

Niemand minder dan jeugdleider Cees Moes heeft eigenhandig gezorgd voor voldoende oliebollen. Op oudejaarsdag zijn de prijzen bij de jeugdleden thuisbezorgd.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord