William Gijsen glorieus winnaar 5e Online Competitie

William Gijsen, de terechte kampioen

SLIEDRECHT – Na een degelijke 6e en laatste ronde van de 5e Online Competitie bij de senioren van Schaakvereniging Sliedrecht heeft William Gijsen het kampioenschap behaald. Nadat hij ook de 3e editie van de Online Competitie wist te winnen was hij nu vooral ongenaakbaar in de 2e t/m 4 ronde van de opnieuw druk bezette digitale competitie. Daardoor had Gijsen jr. uiteindelijk een grote voorsprong op zijn concurrenten.

William Gijsen eindigde zodoende ruim voor Jorik Klein, die als 2e eindigde, net voor Adrian Mensing en Arjan van der Leij, die gedeeld derde zijn geworden in groep 1.

Jurgen, kampioen gr. 2

Groep 2 werd na een spannende laatste ronde, waarin de laatste zetten van het toernooi beslissend waren, gewonnen door Jurgen de Haan. De toernooidirecteur wist zo zijn “eigen” toernooi te winnen. Hij bleef Bert Dobber nipt voor, terwijl senior Johan van der Griend als derde eindigde. Opvallend in deze groep was de keurige 4e plaats van Peter Vis.

Camille werd opnieuw kampioen

In groep wist Camille Breedveld de titel te prolongeren., maar dat was op het nippertje. Ferhat Erdogan speelde een uitstekend toernooi en eindigde slechts op 1 punt van de kampioen. Jeugdspeler Louis Liu eindigde keurig als derde, terwijl Jan van Heukelum zijn talent bevestigde met een keurige vierde plaats.

Aanstaande donderdag start de 6e Online Competitie, die zal duren tot in ieder geval medio maart. Nieuwkomers kunnen zich natuurlijk weer aanmelden via secretaris Robert van Rekom, secretaris@schakendsliedrecht.nl

Klik hier voor de eindstanden van de 5e Online Competitie.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord