Decembercup: spannende laatste speelavond in het vooruitzicht

SLIEDRECHT – Pas op de laatste speelavond op 30 december zullen bij de jeugd de beslissingen gaan vallen in het klassement om de Decembercup. Het is stuivertje wisselen aan de top: afgelopen donderdagavond wist Theo Theunisse de koppositie weer over te nemen van naaste concurrent Vincent Langstraat. Daarnaast liet neef Bram Theunisse zien goed mee te kunnen bovenin, door opnieuw plek 2 te pakken. Jeugdkampioen (op de vertrouwde houten borden) Jaimy Bakker scoorde 30 punten voor het klassement.

Komende donderdag vanaf 19:00 de laatste veldslag van 2021 op www.lichess.org. De tussenstand ziet er nu als volgt uit, de vier beste avondscores tellen mee voor de eindstand:

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord