Sliedrecht 1

Hier kun je alle informatie over het eerste team van Schaakvereniging Sliedrecht vinden.

Het eerste team is een vaste kracht in de 3e klasse van de KNSB. De stand en speeldata kun je hier vinden. In het seizoen 2018-2019 speelt het Sliedrechtse vlaggenschip dus opnieuw in klasse 3F. Dit seizoen zal het team verder verjongd zijn. De doorstroming van de eigen opgeleide jeugd is een feit en is conform het beleid van de vereniging. Teamleider Joost Stoker gaat voor een subtoppositie en voor enkele stunts.

 • Sliedrecht 1 billenknijpend naar zege (9/16/2018)

  De jeugdige kopmannen zetten afgelopen zaterdag de toon

  SLIEDRECHT – De verjongde hoofdmacht van Schaakvereniging Sliedrecht heeft direct goede zaken gedaan in de de landelijke KNSB-competitie. Voor de benauwde 4,5 – 3,5 moest echter zeer hard worden gestreden. Uiteindelijk gaven uithoudingsvermogen en sterke eindspelcombinaties na 5 uur ploeteren de doorslag in de clash met het sympathieke Souburg. Het vertrouwen in het vernieuwde team is na gisteren dan ook groot. (meer…)

 • Tweede plaats voor Sliedrecht 1, Sliedrecht 2 laat het afweten (4/22/2018)

  SLIEDRECHT – De Sliedrechtse hoofdmacht is dit seizoen op een prima tweede plaats geëindigd in de landelijke 3e Klasse, achter het onoverwinnelijke DSC Delft. De wedstrijd van afgelopen zaterdag was een formaliteit en werd met meerdere vingers in de neus gewonnen. Het werd 5,5 – 2,5 tegen een zwak team van Schaakhuis uit Den Haag.

  Speelzaal De Havik, met teamleider Leo Koppelaar op de voorgrond

  (meer…)

 • Rijswijk 1 – Sliedrecht 1,5: 5-3 (4/8/2018)

  Afgelopen zaterdag was het zover: de eerste mooie lentedag van het jaar. Volle terrassen, zonnige humeuren en lachende gezichten domineerden het straatbeeld. Ook de oude kern van de Haagse buitenwijk Rijswijk was drukbevolkt. Een mengelmoes van draaiorgels, zonnebankverslaafden, wenkbrauwepilateurs, scootmobiels en vertegenwoordigers van de Bond tegen het vloeken struinden door de straten. Het was een aangenaam schouwspel. (meer…)

 • Sliedrecht 1 goes on (3/11/2018)

  De top 3

  SLIEDRECHT – Het eerste team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft een geslaagde coupe gepleegd op de tweede plaats in de derde klasse F.  In het onderlinge duel tegen Goes 1 bleek het team van teamleider Joost Stoker met 5,5-2,5 duidelijk de sterkste. En met name de staartborden zorgden voor het Sliedrechtse succes.  (meer…)

 • Sliedrecht 1 remiseert tegen Oud Zuylen Utrecht (2/4/2018)

  Robert rolde opnieuw een tegenstander op

  SLIEDRECHT – Afgelopen zaterdag vond de 6e ronde van de landelijke KNSB-competitie plaats. In een afgeladen ‘De Havik’ speelde het topteam van Schaakvereniging Sliedrecht gelijk tegen team 2 van  Oud Zuylen Utrecht: na 5 uur ploeteren kwam met dank aan de topborden een 4-4 op het scorebord. Met dit resultaat greep Sliedrecht 1 de derde plaats en moet het alleen Goes (de volgende tegenstander) en Delft nog boven zich dulden.

  (meer…)

Geef een reactie