Sliedrecht 1

Hier kun je alle informatie over het eerste team van Schaakvereniging Sliedrecht vinden.

Het eerste team is een vaste kracht in de 3e klasse van de KNSB. De stand en speeldata kun je hier vinden. In het seizoen 2019-2020 speelt het Sliedrechtse vlaggenschip dus in klasse 3G. Dit seizoen zal het team verder verjongd zijn. De doorstroming van de eigen opgeleide jeugd is een feit en is conform het beleid van de vereniging. Teamleiders Martijn Stoker en Robert van Rekom gaan voor een subtoppositie en voor enkele stunts.

 • Sliedrecht 1 Delft het onderspit (11/3/2019)

  De top 4 in de vecht-modus

  DE PLAYING CAPTAINS DOEN VERSLAG…

  DELFT – In de tweede ronde van de KNSB-competitie heeft het vlaggenschip van Sliedrecht alle hoop op enige glorie dit seizoen vergooid. Een bittere 3,5 – 4,5 nederlaag was het gevolg onnauwkeurig en onbedachtzaam spel bij een aantal spelers.

  (meer…)

 • Collectieve offday zorgt voor slechte start Sliedrecht 1 (9/30/2019)

  Teamleider Robert pakte een halfje

  SLIEDRECHT – Op zaterdag 28 september werd het nieuwe KNSB-seizoen afgetrapt in De Havik. Sliedrecht 1, Sliedrecht 2 en De Giessen en Linge 1 speelden alle drie thuis, waardoor het een gezellig drukke bedoening was. Sliedrecht 1 speelde tegen Landau Axel 1, een degradant uit de 2e klasse. Veel spelers haalden hun niveau niet en de 5-3 nederlaag was dan ook terecht. (meer…)

 • Sliedrecht 1 eindigt op plek 3 (5/11/2019)

  Recordmeister en topscorer

  GOES – Sliedrecht 1 heeft het seizoen afgesloten met een gedegen 4-4. In het verre Zeeland noteerden Teunis den Rooijen en Robert van Rekom remise. Wim Pool, Arjan van der Leij en Niels Mijnster scoorden een vol punt. Clubkampioen Niels pakte tevens een TPR-record: 2298, topscoorder van de Klasse 3F. Ook Wim (2126) en Floris Verweij (2112) scoorden sterk afgelopen seizoen.

 • Sliedrecht 1 incasseert (4/13/2019)

  SLIEDRECHT – Het is de Sliedrechtse hoofdmacht niet gelukt om directe concurrent Sas van Gent met een nederlaag naar huis te sturen.  In een afgeladen ‘De Havik’ werd afgezien: de 2,5-5,5 in het voordeel van de Zeeuwen-zonder-zakgeld was niet onverdiend. Het kampioenschap gaat hiermee naar de ratingfavoriet in Klasse 3F.

  (meer…)

 • Sliedrecht 1 nog steeds op kampioenskoers (3/17/2019)

  Robert en Jorik pakten goede remises, William piekte maximaal

  ROTTERDAM – Het eerste team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft in de zevende ronde van de landelijke competitie vrij eenvoudig gewonnen van Charlois Europoort 3. Teamleider Joost Stoker zag zijn manschappen zonder verliespartij met 5-3 winnen. Daarmee blijft het Sliedrechtse vlaggenschip op gelijke hoogte met grote concurrent HWP/Sas van Gent 2, de tegenstander in de volgende ronde. (meer…)

 • Sliedrecht 1 soepel naar winst (2/9/2019)

  Jorik speelde simpel remise

  SLIEDRECHT – Na de zure nederlaag van afgelopen december heeft het topteam van Sliedrecht zich afgelopen zaterdag herpakt. Met een rechtlijnige 5,5-2,5 werd Overschie 1 huiswaarts gestuurd. Met dit resultaat heeft Sliedrecht zich weer genesteld op een gedeelde eerste plaats in de KNSB-competitie; concurrent Sas van Gent 2 kwam deze competitieronde niet verder dan een gelijkspel.

  (meer…)

 • Sliedrecht 1 stelt zichzelf teleur (12/15/2018)

  De kopmannen vochten maximaal

  SAS VAN GENT – Sliedrecht 1 heeft afgelopen zaterdag zijn huid goedkoop verkocht tegen concurrent Sas van Gent 3. In het verre zuiden werd het 4,5-3,5 voor de thuisploeg. De teleurstelling was voelbaar.

  (meer…)

Geef een reactie