Sliedrecht 1

Hier kun je alle informatie over het eerste team van Schaakvereniging Sliedrecht vinden.

Het eerste team is een vaste kracht in de 3e klasse van de KNSB. De stand en speeldata kun je hier vinden. In het seizoen 2019-2020 speelt het Sliedrechtse vlaggenschip dus in klasse 3G. Dit seizoen zal het team verder verjongd zijn. De doorstroming van de eigen opgeleide jeugd is een feit en is conform het beleid van de vereniging. Teamleiders Martijn Stoker en Robert van Rekom gaan voor een subtoppositie en voor enkele stunts.

 • Schakers scoren ‘Klein(e)’ overwinning (12/15/2019)

  Roosendaal – In de vierde speelronde van de KNSB-competitie mocht het 1e team van Schaakvereniging Sliedrecht op bezoek bij De Pion in Roosendaal. Na een spannende slotfase wist het team er met een 5-3 overwinning vandoor te gaan. Dit was vooral aan de Familie Klein te danken.

  Matchwinner Jorik is blij dat het erop zit
  (meer…)
 • Eerste team revancheert zich (11/25/2019)

  Teamleider Martijn in de startblokken

  SLIEDRECHT – Net als vorig seizoen speelde Sliedrecht 1 tegen HWP Sas van Gent 3. Deze keer speelden we gelukkig wel thuis. Met een 5,5-2,5 overwinning revancheert het 1e zich voor het minimale verlies van vorig jaar tegen dit team. Met deze winst komt ook een einde aan de valse start van dit seizoen. (meer…)

 • Sinterklaas is vroeg dit jaar (11/15/2019)

  Sliedrecht – DSC Dongen

  SLIEDRECHT – Het KNSB-bekerteam heeft de 3e ronde bereikt van het landelijke bekertoernooi. In een zenuwslopend gevecht tegen het Brabantse DSC Dongen kwam op wonderbaarlijke wijze een 2,5 – 1,5 op de scoreborden. Zonder cadeaus van de tegenstander was deze overwinning echter een utopie geweest.

  (meer…)

 • Sliedrecht 1 Delft het onderspit (11/3/2019)

  De top 4 in de vecht-modus

  DE PLAYING CAPTAINS DOEN VERSLAG…

  DELFT – In de tweede ronde van de KNSB-competitie heeft het vlaggenschip van Sliedrecht alle hoop op enige glorie dit seizoen vergooid. Een bittere 3,5 – 4,5 nederlaag was het gevolg onnauwkeurig en onbedachtzaam spel bij een aantal spelers.

  (meer…)

 • Collectieve offday zorgt voor slechte start Sliedrecht 1 (9/30/2019)

  Teamleider Robert pakte een halfje

  SLIEDRECHT – Op zaterdag 28 september werd het nieuwe KNSB-seizoen afgetrapt in De Havik. Sliedrecht 1, Sliedrecht 2 en De Giessen en Linge 1 speelden alle drie thuis, waardoor het een gezellig drukke bedoening was. Sliedrecht 1 speelde tegen Landau Axel 1, een degradant uit de 2e klasse. Veel spelers haalden hun niveau niet en de 5-3 nederlaag was dan ook terecht. (meer…)

 • Sliedrecht 1 eindigt op plek 3 (5/11/2019)

  Recordmeister en topscorer

  GOES – Sliedrecht 1 heeft het seizoen afgesloten met een gedegen 4-4. In het verre Zeeland noteerden Teunis den Rooijen en Robert van Rekom remise. Wim Pool, Arjan van der Leij en Niels Mijnster scoorden een vol punt. Clubkampioen Niels pakte tevens een TPR-record: 2298, topscoorder van de Klasse 3F. Ook Wim (2126) en Floris Verweij (2112) scoorden sterk afgelopen seizoen.

 • Sliedrecht 1 incasseert (4/13/2019)

  SLIEDRECHT – Het is de Sliedrechtse hoofdmacht niet gelukt om directe concurrent Sas van Gent met een nederlaag naar huis te sturen.  In een afgeladen ‘De Havik’ werd afgezien: de 2,5-5,5 in het voordeel van de Zeeuwen-zonder-zakgeld was niet onverdiend. Het kampioenschap gaat hiermee naar de ratingfavoriet in Klasse 3F.

  (meer…)

Geef een reactie