Drukke avond bij schakers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wim won van Tobias

SLIEDRECHT – In de tiende ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht stonden naast 13 competitiepartijen ook nog eens 8 borden voor de wedstrijd van het 2e team opgesteld. Met totaal 21 partijen was het gezellig druk in de Havik.

Wim Pool en Robert van Rekom blijven elkaar aan de top op de hielen zitten. Robert won geroutineerd van Joost Stoker, terwijl Pool wat meer moeite had met Tobias Dekker, maar de winst toch nog naar zich toe kon trekken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verkeerde randpion bij Wim tegen Kees

Kees Wessels en Wim Hokken speelden in een korte partij snel naar remise en blijven in de stand dicht bij elkaar. Niels Mijnster klimt weer richting top 10 na winst op Martijn Stoker.

William Gijsen speelde tegen Yaro van Beest een sterke partij en heeft ook de top 10 in zicht. Jan Sulman kon weer een punt bijschrijven, dit keer was Jurgen de Haan zijn slachtoffer.

Koos van den Berg kon het niet bolwerken tegen Sami Al-yasin en Jan Willem Kraaijeveld was heel snel klaar tegen Andrew Mensing. De jeugdspeler was duidelijk een maatje te groot voor de routinier.

Peter Vis en Nico van Mourik hadden een gelijkopgaande partij en remise was uiteindelijk de juiste uitslag.

André van Dieën deed een stuk in de aanbieding en Hans Vink kon daarna eenvoudig het punt binnenhalen. Mark van Hulst maakte dankbaar gebruik van de open lijnen van Henri Hartog en won daarna snel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cees won van Johan

Cees Moes pakte tegen Johan Gijsen zijn tweede winst van dit seizoen, net als Ferhat Erdogan die Leon van den Berg aan zijn zegekar kon binden.

A.s. donderdag wordt de elfde ronde van de competitie gespeeld en speelt het vierde team van captain Joost stoker de thuiswedstrijd tegen Erasmus 4.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord