Peter van den Bergh stoomt op

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peter vd Bergh is in vorm

SLIEDRECHT – Na de dertiende ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft oud-kampioen Peter van den Bergh goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. In een aanvallende partij wist Peter te winnen van veelvoudig kampioen Wim Hokken en bezet nu de derde plaats in de competitie op korte afstand van de nummers 1 en 2.

Vanwege 2 externe wedstrijden stonden slechts 6 interne partijen op het programma. Wim Pool wist te winnen van Joost Stoker en heeft nu nog maar een half keizer punt achterstand op koploper Robert van Rekom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niels Mijnster raakt ook weer in vorm

William Gijsen gaf weliswaar goed partij tegen Niels Mijnster, maar de routine van Mijnster gaf uiteindelijk de doorslag. Peter Vis en Jurgen de Haan gingen lang gelijk op, maar een blunder van Vis besliste de partij in het voordeel van De Haan.

Andrew Mensing gaf Hans Vink schaakles en oud-collega’s Jan Sulman en Nico van Mourik speelden een spannende partij waarin Van Mourik aan het langste eind trok.

A.s. donderdag wordt de 14e ronde gespeeld en speelt het 4e team van de geplaagde teamcaptain Joost Stoker thuis tegen SOF/DZP uit Middelharnis.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord