Limburg here we come!

LO16a

Het krachtvoer…

SLIEDRECHT/MAASTRICHT – De verkenners zijn onderweg! De Sliedrechtse organisatie van het kamp in Gulpen is vertrokken. Niet voordat ze het te vervoeren krachtvoer hebben klaargezet voor de paardenkar. Martijn Stoker, Robert van Rekom, Niels Mijnster en Jurgen de Haan gaan de bungalows inspecteren, de bedden opmaken en de toiletrollen eerlijk verdelen.

En ze gaan zich voorbereiden op de eerste feestavond. Terwijl 8 Sliedrechters vanavond de speelzaal gaan inspecteren en de eerste zetten zullen gaan uitvoeren zal aspirant barbecuekoning Daniël de Bruin om 19.00 uur het vuur gaan aansteken voor een vleesfeest dat zijn weerga niet zal kennen.

Onder de rook van bierbrouwerij Gulpener zullen de speenvarkens en de worsten gebraden worden. Door de afwezigheid van Jan Sulman als specialist van de poule noire zal er een nieuwe poging worden gedaan om een nieuwe specialiteit aan de Sliedrechtse deelnemers te gaan voorzetten. Meesterkok Henri La Chouffe (dat is eigenlijk vloeken in Gulpen) zal het vlees aanvullen met zijn op eigen wijze klaargemaakte salade. En velen weten wat dat betekent…

frm15-kar

Gepakt en bezakt…

En inmiddels is de paardenkar overbeladen richting Limburg. Johan en William Gijsen zitten voorin, terwijl Peter vd Bergh en kok Tobias Dekker de kratten bier bewaken.

Ook beroepschauffeur is onderweg. Gezien zijn wegenkennis verwachten we hem samen met Joost Stoker, Michiel vd Berg en Daniël de Bruin zaterdagavond vlak voor de derde ronde…

Kortom: het weekend is gestart, maar hoe het zal eindigen…

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Limburgs Open 2016. Bookmark de permalink.

Geef een reactie