Schaken in Moermansk

img_2382

Het Pathena Rotterdam team met Jorik Klein, maar ook Timman en Karpov

 

Na een lange dag reizen is het team van Pathena Rotterdam (met Jorik Klein in het team en Marcel Klein als voorzitter van Pathena) in Moermansk aangekomen.  De eerste dag in Moermansk zelf begon met een stadstrip langs enkele highlights van de stad die dus boven de poolcirkel ligt.

 

img_2389

Jorik in actie tegen Leningrad Region

14571901_10206326898606190_176728635_o

Karpov en Timman bij de start van hun match

In de middag was de opening en de eerste wedstrijd werd tegen Leningrad Region gespeeld, wellicht het sterkste team van het toernooi.  Tegelijkertijd wordt een match tussen Karpov en Timman gespeeld.  Zij spelen 4 partijen, waarbij de organisatie trots is dat de eerste van die 4 de 100ste partij is die de heren tegen elkaar spelen.  Moermansk bestaat deze week ook precies 100 jaar.

 

Voor meer foto’s:

Foto’s Pathena Team

Toernooisite:

Basamro Chess Tournament

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie