Samuel Gijsen en Barend van Dieren winnen Sinterklaasschaak bij de jeugd

De halve finales in volle gang

SLIEDRECHT – Traditiegetrouw bracht Sinterklaas de laatste donderdag vóór 5 december weer een bezoek aan de schaakjeugd in De Havik. Het snoepgoed wat hij bracht, vormde de prijzenpot voor de aanwezige jeugd. Er werd dan ook flink getreden door de 25 aanwezige jeugdleden, dit keer in de vorm van een afvalrace.

De finale eindigde onbeslist

Barend van Dieren, Samuel Gijsen, Rafaël Alberts en Pieter Bouw wisten uiteindelijk de halve finales van de afvalrace te halen. De strijd voor de plaatsen 1,2,3 en 4 werd uiteindelijk niet beslist. Finalisten Barend en Samuel berustten tot twee maal toe in remise, zodat er geen winnaar kon worden aangewezen. De derde plek werd veroverd door Rafaël, die een prima schaakavond speelde, evenals zijn concurrent Pieter.

 

 

Volgende week donderdag is iedereen weer van harte welkom om potjes te spelen voor de verschillende competities, maar ook om weer lessen te volgen. Ook nieuwe gezichten zijn uiteraard weer van harte welkom om de sfeer te komen proeven en de strijd aan te gaan!

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie