Snelschaakcompetitie jeugd nadert apotheose

Arie vd Starre, de nieuwe snelschaakkampioen

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag stond de laatste snelschaakavond van het najaarsseizoen 2017/2018 op het programma bij de jeugd. Topfavoriet Arie van der Starre kende wederom een goede avond door slechts 1 puntje af te staan aan zijn directe concurrentie. Dit was zijn eerste (!) verliespartij dit seizoen met het snelschaaktempo. De tussenstand toont aan dat Arie nu definitief niet meer te achterhalen is. Bij de prijsuitreiking (op donderdag 25 januari red.) zal hij dan ook de hoogste trede van het podium bemannen. Chapeau! De overige plaatsen zijn nog niet vergeven…

Karel Peursem was degene die Arie zijn eerste verliespartij bezorgde. Bart van der Beek deed de beste zaken afgelopen donderdag: hij scoorde als enige 5 uit 5!

Karel Peursem

Bart vd Beek

 

Dit bericht is geplaatst in Jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord