Karel Peursem wint Sinterklaasschaak bij jeugd

Karel pakte de volle buit

SLIEDRECHT –  De logistieke problemen die de Sint dit jaar heeft gekend zijn ook Sliedrecht niet voorbij gegaan. Afgelopen donderdag -ná pakjesavond- kon er pas geschaakt worden om de lekkerste lekkernijen. Het concept was eenvoudig: hoe meer partijen er werden gewonnen, hoe meer prijs. Uiteindelijk wist Karel in de hoofdgroep de meeste punten te verzamelen, waardoor hij de grote winnaar werd van het heerlijk Sinterklaasschaakavondje en daardoor de meeste chocolade mee naar huis kon nemen. Barend van Dieren en Vincent Langstraat werden gedeeld tweede. Bart van der Beek won Groep 2, Sharujan Rathnam en Jelle Peursem wonnen Groep 3, Berachujah de Bruin scoorde 5 uit 5 in Groep 4 en Ala verdiende in Groep 5 de meeste chocolade.

 

Dit bericht is geplaatst in Jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord