Snelschaken bij jeugd Sliedrecht

Jaco Kruidenier won al zijn partijen

Maar liefst 25 jeugdspelers namen deel aan de snelschaakcompetitie afgelopen donderdag.

Wedstrijdleider Cees Moes had deze verdeeld over vier groepen en met het ingaan van de eerste ronde, met slechts 5 minuten per speler op de klok, werd van meet af aan in De Havik flink om de punten gestreden.

Groep 1 werd een prooi voor Karel Peursem met een score van 4 uit 5, welke Barend van Dieren (3 punten) voor bleef. Vincent Langstraat, Willem Theunisse, Sven Langstraat en Ricardo Veen kwamen elk tot 2 punten.

Groep 2 werd met overmacht gewonnen door Jaco Kruidenier met de perfecte scoren van 5 uit 5 en bleef Bart vd Beek voor (4 uit 5), die alleen verloor van de winnaar. Joas Berkhouwer (3 punten), Jelle Peursem (2 punten) en Julian van Dieën (1 punt) volgden. Maxim Gregorian bleef puntloos.

Groep 3 werd gewonnen door Daniel van Leeuwen met 4 uit 5 en bleef Jaimy Bakker en Sharujan Ratnam (elk 3,5 punt) nipt voor. Justin Sloots (2 punten) en Berachiyah de Bruin en Milan Kanthasamy kwamen tot elk 1 punt.

Karel Peursem deed het uitstekend

Groep 4 was met 7 deelnemers groter dan de andere groepen. Erik Malgasian bleek hier niet te kloppen en kwam tot 5 uit 5. Seth van Houwelingen volgde met 4 uit 5. Hierna volgden Mayerli (3,5 punt), Khristina Malgasian (3 punten), Ribas Kruidenier (2,5 punt), Jayle (1,5 punt) en Ala (0,5 punt).

 

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord