Vijfde team: Het OOG van de Meester maakt het PAARD vet

TL Leo opent de clash

SLIEDRECHT – Dit keer een wel zeer merkwaardig verslag van de wedstrijd Sliedrecht 5 – Het Houten Paard 1 van afgelopen donderdag 12 december. De winnende coach heeft altijd gelijk en zo moet ook teamleider Leo Koppelaar hebben gedacht in de clash tegen het torenhoge favoriete vlaggenschip van Het Houten Paard. De titel had na het feest van de overwinning ook “Dreamteam over het Houten Paard getild” kunnen heten, maar de TL besloot anders… Dan nu zijn verslag.

Het grote PAARD (voorz.) liep langs de borden en zag dat het goed ging. Het liep als een PAARD dit keer.

 Onze tegenstander het houten PAARD kwam maar met een zevenspan aandraven. Onder het motto een gegeven PAARD behoef je niet in de bek te kijken kon Koos van den Berg op bord 1 het eerste punt op de kar laden. Ons jongste veulen kon zodoende weer snel naar de stal. Vort joh.(1-0)

Jaap won vlot

Jaap Euser mocht dit keer aan de staart zitten. (nee niet van het PAARD). Zijn tegenstander moest werken als een PAARD. Het ging bij hem echter als een hollend PAARD achteruit. Zijn ruif was dan ook snel leeggegeten. (2-0)

Zo ook de tegenstander van Henk van de Hoek. Dat had iets weg van op een blind PAARD wedden. Hij haalde met zijn zetten echter het Trojaanse PAARD binnen. Henk kon de teugels al snel laten vieren. Onze wagen raakte al aardig geladen. (3-0)

Johan speelde keurig remise

Johan Gijsen, onze paardenliefhebber bij uitstek, weet maar al te goed, dat je met een goed PAARD nog geen goede ruiter bent. Echter als je werkt als een PAARD krijg je haver. Hij deed het voorzichtig aan wetende, dat je een PAARD niet lopend kan beslaan. Mooi gedaan om samen thuis te komen en de kar rolt verder.(3.5-0.5)

De Waard onze Tim spande het PAARD achter de wagen in plaats van ervoor. In plaats van te ploegen met een PAARD koos hij voor de ezel. Zijn stelling ging als een hollend PAARD achteruit. Voor de volgende keer laat je dat PAARD de hik maar krijgen.(3.5-1.5)

Martin zette fraai mat

Ja, Martin de Beer het gras bij de buren smaakt lekker en hopelijk naar mee. Met je partij heb je het beste PAARD van stal gehaald. Hooi ,haver ,gras je vrat alles wat er was. Het was dit keer niet aan een dood PAARD trekken. Prima en de winst was binnen.(4.5-1.5)

Dat PAARD zal mij niet meer slaan volgende keer zalig beter oppassen woorden van Michiel van den Berg. Ook al is de buit binnen geen nood het beste PAARD struikelt wel eens. Denken moet je voortaan aan een PAARD overlaten. Volgende keer mag jij de kar weer trekken.(4.5-2.5)

Het PAARD van Arco van Houwelingen zal nog lang een gespreksonderwerp blijven. Die naam alleen al O ZO SNEL de partij in ieder geval niet. Laten we eerlijk zijn het leken wel twee knollen. Als het witte PAARD dan ook nog mat in een over de kop sorry over het hoofd ziet, dan mag je niet winnen.(5-3)

Zachtjes gingen de PAARDEN voetjes heen. Een hinnikende knol die niet binnen maar buiten een buiteling maakte AU. Gelukkig zag niemand het…

Dit bericht is geplaatst in Sliedrecht 5. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord