Online schaken steeds populairder

Peter vd Bergh, winnaar 3e ronde

SLIEDRECHT – Het online spelen door leden van Schaakvereniging Sliedrecht wordt steeds populairder. Na de derde week zijn maar liefst 55 jeugd- en seniorleden actief geweest met het digitaal schaken. De chatberichten tijdens de partijen geven aan dat de sfeer goed is, maar dat de sociale contacten zeker gemist worden.

Het derde online toernooi bij de senioren werd een prooi voor Peter vd Bergh. In de laatste seconden van het digitale toernooi bleef hij Robert van Rekom nipt voor. Op de derde plaats eindigden Fransman Ronald Breedveld en historicus Kees Wessels.

Opvallend was de uitstekende score van debutante Camille Breedveld, die veel gerenommeerde Sliedrechtse schakers voorbleef. Ook Wout Boer debuteerde digitaal verdienstelijk met een top-plaats.

Leo Koppelaar is met opmars bezig

Onderaan scoorde Leo Koppelaar dit keer verdienstelijk, waardoor hij flink wat plaatsen van de rode lantaarn is verwijderd.

In de totaalstand na 3 toernooien gaat Dana Verheij, ondanks een iets mindere 2e ronde, nog steeds aan kop. Zij ziet peter vd Bergh, Jorik Klein en Robert van Rekom echter snel dichterbij komen. Dat belooft nog voor de volgende rondes, want de online-toernooien gaan zeker tot en met 23 april door.

Klik hier voor de tussenstand na 3 ronden.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord