Reguliere competitie jeugd: Karel, Roël en Barend openen jacht op koploper

25 jeugdleden speelden competitie, netjes verdeeld over de speelzaal

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag speelden de Sliedrechtse jeugdspelers 3 ronden voor de reguliere competitie. Een drietal concurrenten wist dichterbij de huidige kampioen (Willem Theunisse) te komen, door driemaal te winnen: Karel Peursem, Roël Koopman en voormalig kampioen Barend van Dieren. De kampioen zelf kwam niet in actie. In Groep 2 deed vooral koploper Milan Kanthasamy goede zaken: hij wist eveneens drie keer de vijandige koning te verschalken. Zie hier de nieuwe tussenstanden.

Joas is goed in vorm

Competitieleider Cees Moes zag tevens nieuwkomer Gerard van der Meijden goed scoren in Groep 2. Joas Berkouwer liet in Groep 1 zien in topvorm te zijn door 2 punten te pakken tegen sterke tegenstanders. Volgende week staan 5 nieuwe rondes voor de snelschaakcompetitie op het programma. Zie hier de huidige tussenstand bij het snelschaken bij de jeugd.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord