Willem Theunisse wint online Snelschaakvierdaagse

Willem Theunisse was wederom de sterkste

SLIEDRECHT – Na een spannende eindronde heeft Willem Theunisse opnieuw een online titel binnengehaald. Met een puntentotaal van 275 was de Hardinxvelder zijn grote concurrent Vincent Langstraat te snel af en won de Snelschaakvierdaagse. Vincent pakte sterk plek 2. De tweede groep werd gewonnen door toernooitijger Bram Theunisse, die met zijn score tevens in de algehele top 5 eindigde. Groep 3 werd gewonnen door Jelle Peursem.

Volgende week donderdag start de jeugd met een nieuwe online clubcompetitie: De Zwitserse Cup. Dit toernooi zal 5 speelavonden kennen en -in tegenstelling tot voorgaande toernooien-een maximumaantal speelronden per avond.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord