Jurgen de Haan aan kop bij Vakantietoernooi

Vakantieganger Jurgen de Haan scoorde 100%

SLIEDRECHT – De eerste 6 ronden van de Sliedrechtse Rapid-vierdaagse zijn gespeeld. Na een avondje met veel strijd is de tussenstand flink door elkaar geschud. Man van de avond was Jurgen de Haan, hij wist achtereenvolgens Johan van der Griend, Arjan van der Leij en Ronald Breedveld te verslaan. Twee weekjes Spaanse zon heeft de rechtenstudent blijkbaar goed gedaan, want De Haan staat bovenaan in de nieuwe tussenstand!

Favorieten Adrian en Robert troffen elkaar al in ronde 4. Uitslag: remise

De Havik was afgelopen donderdagavond uitverkocht; na 2 speelavonden staat het deelnemersaantal al op 47. Naast Jurgen de Haan deden vooral Tim Schakel en Arjan Kreukniet goede zaken. Beiden hebben zichzelf een mooie uitgangspositie verschaft voor de komende ronden. William Gijsen en Kees Wessels zijn voorlopig de voornaamste concurrenten voor het eremetaal in Groep A, evenals Peter van der Bergh en aspirant-lid Ronald Breedveld.

Nieuwkomer Jeroen Brandsma (B) wist een 100%-score te bemachtigen en pakt daarmee een mooie voorlopige top 10-notering. De C-categorie wordt na 6 partijen aangevoerd door een van de jongste deelnemende leden van Schaakvereniging Sliedrecht: Louis Liu. Een knappe prestatie!

Leo Koppelaar (r) scoorde uitstekend

Marcel Klein kende een goede speelavond, waarin hij onder andere gedecideerd van Henk Prins wist te winnen. Ook Leo Koppelaar en Mike Boom kunnen terugkijken op een avond die zowel plezier als veel winstpunten opleverde. De Franse vakantiegangers Breedveld scoorden wisselend, maar zorgden bovenal voor wat extra gezelligheid.

Donderdag 19 augustus speelavond 3. Uiteraard zijn alle (aspirant-) leden van Schaakvereniging Sliedrecht weer van harte welkom voor wat schaakplezier.

De nieuwe tussenstand is als volgt:

Nieuwe tussenstand na 6 ronden
Tim schakelde naar turbo en wist in no time 3 partijen te winnen
Ronde 5, Ronald tegen Martijn

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord