Schaakvereniging Sliedrecht start met een nieuw concept: de Boostercup (inclusief indeling 1e ronde)

SLIEDRECHT – Vanaf donderdag 9 december hebben de seniorleden van Schaakvereniging Sliedrecht de mogelijkheid om de eerste partijen te spelen voor de Boostercup. In tijden van fluctuerende Corona-richtlijnen is gezocht naar een dynamisch competitieconcept. De Boostercup biedt deze dynamiek: een deelnemend lid kan wekelijks kiezen of hij/zij de partij bij iemand thuis speelt, op zaterdagmiddag in De Havik óf zonder fysieke ontmoeting online. Uiteraard blijft de vigerende Corona-regelgeving vanuit Het Rijk hierbij van toepassing.

Voor deelname aan ronde 1 en 2 is de inschrijving reeds geopend. Deelnemers dienen zich elke woensdag vóór 17:00 te hebben aangemeld bij de wedstrijdleiding. De indeling wordt elke donderdagochtend om uiterlijk 10:00 bekend gemaakt. De partij dient uiterlijk dinsdag om 23:59 gespeeld te zijn. De speellocatie wordt onderling afgestemd, het speeltempo is voor alle deelnemers gelijk: 90 minuten plus 15 seconden per zet.

Alleen (aspirant-)leden van Schaakvereniging Sliedrecht hebben een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de Boostercup. Zodra schaken op de donderdagavonden weer volwaardig mogelijk is, wordt de Boostercup beëindigd met een prijsuitreiking.

Indeling 1e ronde:

William Gijsen – Willem Barendswaard

Robert van Rekom – Kees Wessels

Meinte Smink – Jerry van Rekom

Johan van de Griend – Martijn Stoker

Jurgen de Haan – Camille Breedveld

Joost Stoker – Peter Vis

Arco van Houwelingen – Khaled Klib

Rik Versteeg – Maarten Hartkoren

Rien Lodder – Mark van Hulst

Johan Gijsen – Cees Moes

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord