Vader en zoon Al -Yassin slaan toe bij online schaken

Zoon en vader sloegen hard toe

SLIEDRECHT – Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen speelden de slimste sporters van Sliedrecht afgelopen donderdag weer online. In deze online competities bij de jeugd en senioren van Schaakvereniging Sliedrecht bleek vooral dat vader en zoon Al-Yassin enorme stappen voorwaarts hebben gemaakt. Zoon Jabber sloeg hard toe bij de jeugd, terwijl vader Sami een verrassende derde plaats bij de senioren wist te behalen.

De 11-jarige Jabber maakte gehakt van al zijn tegenstanders en wist met ruime voorsprong de eerste ronde van de DecemberCup te winnen (klik hier voor verslag).

Sami in opperste concentratie

Vader Sami speelde een uiterste sterke eerste ronde van de Back to the Arena competitie. Hij wist namelijk al zijn partijen te winnen. Vooral zijn winstpartijen op eersteteamspeler Wim Pool en oud-kampioen Kees Wessels maakten indruk. Door zijn score wist Al-Yassin sr. een fraaie derde plaats te behalen.

Fransman Ronald Breedveld pakte donderdag de meeste punten. De Franse vaccinaties hebben voorlopig een duidelijk beter effect dan de Nederlandse. Met 7 winstpartijen bleef Breedveld ongeslagen en pakte de koppositie. Op de tweede plaats eindigdeWout Poulidor Boer, die opnieuw bewees uitstekend online te kunnen schaken.

Aanstaande donderdag wordt er opnieuw geschaakt bij jeugd en senioren!

Klik hier voor de uitslagen bij de senioren.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord