Vanaf 6 januari weer online schaken

Schaakvereniging Sliedrecht heeft een eigen team op Lichess

SLIEDRECHT – Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om onze clubavond (jeugd en senioren) op donderdag in De Havik door te laten gaan. Ook de Boostercup ligt hierdoor stil. De senioren gaan vanaf 6 januari weer over op de online toernooien op Lichess.

Leden hebben per mail meer informatie ontvangen over deelname aan de online toernooien die alleen toegankelijk zijn voor eigen leden. Aanmelden kan via https://lichess.org/team/schaakvereniging-sliedrecht

De jeugd start donderdagavond 6 januari met de online JanuariCup. Dit toernooi heeft 5 speelavonden. Aanmelding geschiedt eveneens via bovenstaande link.

Dit bericht is geplaatst in Online schaken. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord