Theo Theunisse grote winnaar Najaarscompetitie bij de jeugd

Theo Theunisse, de nieuwe jeugdkampioen van Sliedrecht

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag vond de prijsuitreiking plaats van de Najaarscompetitie van de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht. Theo Theunisse was duidelijk de sterkste jeugdspeler in de eerste helft van dit seizoen. De talentvolle schaker uit Hardinxveld-Giessendam wist namelijk zowel de reguliere als snelschaakcompetitie met overmacht te winnen. Ook bij de online competities deed de 13-jarige jeugdspeler het uitstekend. Theo mocht dan ook enkele bekers en prijzen in ontvangst nemen uit handen van jeugdleider Joost Stoker en mag zich een half jaar de jeugdkampioen van Sliedrecht noemen.

Jaimy Bakker was in beide competities de nummer twee. Daarmee bewees Jaimy dat hij één van de beste jeugdspelkers is van Sliedrecht en dat zijn kampioenschap vorig seizoen geen toeval was.

Jabber wordt steeds sterker

In de reguliere competitie was er een uitstekende derde plaats voor Jabber Al-Yassin, die een enorme sprong voorwaarts heeft gemaakt. Vincent Langstraat en Joas Berkouwer maakten de top 5 compleet.

In de snelschaakcompetitie werd Vincent Langstraat derde en maakten Jabber Al-Yassin en Sven Langstraat de top 5 compleet.

Ook de nummers 6 tot en met 10 van beide competities mochten een beker ophalen bij competitieleider Cees Moes, die ook de niet-bekerwinnaars van een prijs wist te voorzien.

Aanstaande donderdag zet competitieleider Moes alle tellers weer op nul bij de start van de Voorjaarscompetitie. Daarin zullen ook de nieuwkomers Bart van der Beek en Micha de Jong laten zien wat ze waard zijn.

De vele bekers…

Ook andere nieuwkomers zijn welkom, want zoals al jaren het geval is heeft de jeugd de toekomst! Informatie over het jeugdschaken kan ingewonnen bij jeugdleider Joost Stoker, jeugd@schakendsliedrecht.nl

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord