Sliedrechtse schakers in het wild

BRUSSEL/VLISSINGEN – Ook deze zomer zijn weer diverse leden van Schaakvereniging Sliedrecht achter de borden te vinden in tropische oorden of druilerige buitenwijken. William Gijsen, Jorik Klein, Willem Kuiper en Johan van de Griend spelen vanaf zaterdag 5 augustus mee met het uitverkochte HZ-toernooi in Vlissingen. De resultaten zijn hier te volgen. De gezusters Stoker en Rik Versteeg schuiven komende zaterdagmiddag in Brussel aan bij het Zomertoernooi van de oudste schaakclub van België, CREB (Cercle Royal des Echecs  de Bruxelles). De speellocatie van de club uit 1895 en het toernooi: het Zuidpaleis. Mocht je in de buurt zijn van Vlissingen of Brussel, ga vooral even supporteren!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie