Sem Schild nieuw schaaktalent in wording

Sem, talent in wording

SLIEDRECHT – Hij is nog maar net lid van Schaakvereniging Sliedrecht, maar laat na enkele weken al zien een schaaktalent in wording te zijn. Sem Schild kreeg vorige maand nog schaaktraining op de Anne de Vriesschool en scoorde afgelopen donderdag al enkele fraaie winstpartijen tijdens de snelschaakcompetitie bij de jeugd. Jayden Fang en Lavan Kamalaruban moesten het onderspit delven tegen de dadendrang van Sem. Dat belooft nog wat voor de komende tijd.

Bovenaan deden vooral Bart van der Beek en Arnt van Tuijl van zich spreken. Beiden scoorden 3 zeges uit 4 partijen. Zowel Bart als Arnt nadert de top 3 en dat is een uitstekend resultaat.

Isaac schaakt steeds beter

Onderaan was het vooral Isaac Theivendram die van zich deed spreken. Isaac gaat steeds beter schaken en dat resulteerde nu in 2 winstpartijen. De trainingen van Roland Kop leveren zo steeds meer rendement op.

Ondertussen spelen wekelijks 42 jeugdleden van Schaakvereniging Sliedrecht hun partijen voor de reguliere en snelschaakcompetitie. Komende donderdagavond staan de volgende rondes van de Voorjaarscompetitie op het programma. Ook dan zullen de talenten in wording weer van zich doen spreken.

De tussenstanden zijn weer te raadplegen via het hoofdmenu. 

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie