Luana en Samuel starten goed in Grand Prix seizoen

 

IMG_3456

Samuel speelde goed in groep 7

MAASSLUIS – Voor het tweede jaar op rij heeft de RSB  nu een Grand Prix cyclus ingericht.  Dit jaar zelfs met 9 toernooien, waaronder ons eigen Alblasserwaardtoernooi. Namens Sliedrecht deden Luana Mensing en Samuel Gijsen mee aan het eerste toernooi van de RSB Grand Prix.

 

In Maassluis hadden waren er veel jeugdschakers uit de hele regio en onze schakers weerden zich uitstekend.  Op de avond voorafgaand nog een mooie training gehad en die konden ze gelijk in de praktijk brengen.

IMG_3470

Luana schaakte goed in groep 3

Het begin was niet zo overtuigend, want zowel Luana als Samuel moesten er even inkomen.  Of het kwam door de mooie locatie en de ruim uitgeruste zaal, waardoor de organisatie een mooi toernooi kon neerzetten weten we niet, maar de eerste 3 partijen gingen voor beiden verloren.  Tsja….. en dan…..

Maar daar wisten ze zelf een antwoord op, want tegen vaak de sterkste spelers van de groep wisten ze daarna wel mooie schaakpartijen te laten zien en zo eindigden ze alletwee keurig op 3 punten uit 7 wedstrijden.

Een mooie prestatie!  Op naar het volgende toernooi!

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Jeugdtoernooien 15-16. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord