Bart van de Beek in topvorm bij schaakjeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bart is in topvorm

SLIEDRECHT – In de achtste ronde van de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Bart van de Beek laten zien steeds beter te gaan schaken. In de tweede groep kwam hij opnieuw tot winst en wel tegen de nummer twee van de ranglijst, Miquel Verhoef. Door deze zege verstevigde Bart zijn derde plaats en komt hij steeds dichter bij de tweede plaats.

Bovenaan blijft Rafaël Alberts, die van Surajan Kharatnam wist te winnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yochanan won netjes van Luana

Ook in de eerste groep gaat een Alberts aan de leiding. Yochanan wist namelijk direct concurrente Luana Mensing te verslaan en staat zodoende nu alleen aan de leiding. Zijn voorsprong op titelverdediger Hendrik Donders is inmiddels opgelopen tot ruim 10%.

Luana staat derde samen met Gerard van Steenoven, die zijn vorm terug lijkt te hebben.

Tim de Waard deed goede zaken door Maarten Hartkoren te verslaan en steeg daardoor naar een gedeelde zesde plaats.

Aanstaande donderdag heeft de negende ronde van de Najaarscompetitie plaats.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord