Andries Dekker stelt orde op zaken

SLIEDRECHT – Na de 9e ronde van het Sliedrechtse Vakantie Rapidtoernooi heeft Andries Dekker de koppositie overgenomen van Adrian Mensing. Andries won alle drie partijen van de derde speelavond en staat met 19 punten uit 9 partijen nipt boven Rik de Wilde.

Andries kwam de eerste avond slecht uit de startblokken, maar maakte zijn achterstand in de laatste 6 ronden helemaal goed.

IMG_1303[1]

De Havik

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andries Dekker gaat aan kop 

Ondanks de warmte kwamen toch nog bijna 40 schakers naar De Havik om gezellig een paar potjes te schaken. Tot nu toe hebben reeds 60 verschillende spelers meerdere partijen gespeeld en met nog 9 ronden te gaan, mag het toernooi nu al een succes genoemd worden.

Naast Andries wisten op deze avond ook zijn broers goed te scoren.  Theo pakte eveneens 100%, terwijl broer Peter met 2 uit 3 zeker niet slecht speelde.

Jurgen had een prima avond

IMG_1308[1]

Adries, Theo en Robert scoorden 100%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bert Dobber van De Klockelaer staat ongeslagen met 5 uit 5 op een keurige 5e plaats in de rangschikking nog voor ‘rapid-tijger’ Philip Westerduin. Lemmy Schakel maakt een mooie sprong in het klassement na haar goede partijen van de afgelopen avond, net als Wouter de Bruin, die de smaak te pakken heeft. Jurgen de Haan komt ook op stoom en gaat met een 10e plaats de vakantiestop in.

IMG_1305[1]

Meester-barkeeper Leo met stagiair Ton

Otto van Haren startte het toernooi sterk met 3 uit 3 en ook Robert van Rekom won 3 partijen en klimt hierdoor richting top 10.

De komende 2 donderdagen wordt er niet gespeeld, maar op 11, 18 en 25 augustus kan er weer volop worden geschaakt in Sliedrecht.

Dit bericht is geplaatst in Vakantietoernooi. Bookmark de permalink.

Geef een reactie