Barend van Dieren stijgt met stip bij schaakjeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Barend is in vorm

SLIEDRECHT – In de snelschaakcompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Barend van Dieren goede zaken gedaan. Na 5 spannende rondes wist hij zo goed te scoren dat hij naar de tweede plaats is gestegen. Daarmee bevestigde Barend dat hij steeds beter gaat schaken en voor een ereplaats in deze competitie gaat.

Bovenaan staat Jochanan Alberts, die opnieuw de snelschaakronde wist te winnen. Daarmee verstevigde hij zijn leidende positie en lijkt hij op het kampioenschap af te stevenen.

karelpeursem

Karel staat keurig derde

Op de derde plaats staat verrassend nieuwkomer Karel Peursem. Ook hij kan zich nog gaan mengen in de strijd om de ereplaatsen. Vlak achter hem staan echter Maarten Hartkoren en Miquel Verhoef die zich in de strijd o[ een podiumplaats zeker nog niet hebben opgegeven.

Aanstaande donderdag heeft de zevende ronde van de Najaarscompetitie plaats. Er zal bij uitzondering gespeeld worden in de kantine van korfbalvereniging Merwede naast De Havik.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie