Jeugd experimenteert met nieuwe competitievorm: de Puntenkoers

Karel Peursem scoorde veel punten: 88

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag heeft de eerste speelavond plaatsgevonden met een nieuwe competitievorm: de Puntenkoers. Naast de reguliere interne competitie en de snelschaakcompetitie vormt deze competitie een spannende en extra mogelijkheid om nieuwe titels in de wacht te slepen.

De principes zijn als volgt: iedereen heeft bij aanvang een startwaarde op basis van de tussenstand, iedereen mag zelf bepalen tegen wie hij of zij speelt, de winnaar van ene partij mag de waarde van zijn of haar tegenstander bij zijn eigen puntentotaal optellen.

Willem Theunisse wist in de eerste vijf partijen de meeste punten te verdienen: 121. Zodoende is hij op de volgende speelavond van de puntenkoers de persoon met de hoogste waarde op zijn hoofd: 34. Zie hier de tussenstand.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord