Grote Clubactie groot succes voor Schaakvereniging Sliedrecht

SLIEDRECHT – Met een opbrengst van bijna € 900 kan Schaakvereniging Sliedrecht terugkijken op een zeer geslaagde Grote Clubactie. Nog nooit behaalde de schaakvereniging zo’n goed resultaat. Penningmeester Peter van den Bergh ziet de inkomsten natuurlijk met veel genoegen tegemoet: “Prachtig resultaat en we gaan dat voornamelijk inzetten voor jeugdtrainingen.”

Organisator Arco van Houwelingen kijkt tevreden terug op de actie: “Het streefbedrag was wel erg hoog, maar het uiteindelijke resultaat is echt goed. De beste jeugdige verkopers zullen zeker nog beloond gaan worden.”

Lieke verkocht veel loten!!

En die beste verkopers waren zeker de gezusters De Rover. Lieke en Christie jutten elkaar goed op – net als op het schaakbord – en dat leverde veel verkochte loten op. Ook Julian van Die”:en liet zien dat je veel loten kunt verkopen voor het goede doel. En wat te denken van Roël Koopman! Op het bord een kanjer, maar ook met loten verkopen. En Ook Jaimy Bakker moet een grote familie hebben gezien zijn lotenverkoop. Rick Slagboom is net lid en dan al zoveel loten verkopen! Hulde.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Prachtig resultaat en de jeugd gaat daar zeker van profiteren door extra schaaktrainingen. Kijken of er weer wat jeugdleden kunnen doorstromen naar de Nederlandse schaaktop. De kans daarop is door de opbrengst van de Grote Clubactie alleen maar toegenomen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord