Jeugd speelt 3 rondes reguliere competitie

Yaroni Theesing is het eerste meisje dat in 2023 een diploma heeft behaald

SLIEDRECHT – Met 36 deelnemers is de reguliere competitie bij de jeugd populairder dan ooit tevoren. Afgelopen donderdag kwam de top 6 vanwege diverse redenen niet in actie in Groep 1. Sven Langstraat profiteerde hier optimaal van en klom via 3 winstpartijen naar plek 7 in de tussenstand. In Groep 2 deed vooral nieuwkomer Gerdinand van Dam goede zaken, hij duldt alleen nog Julian Theunisse voor zich. Julian noteerde zijn eerste verliespartij van het voorjaarsseizoen, maar staat nog wel fier aan kop. De totale tussenstand is hier te raadplegen. Komende donderdag speelt de Sliedrechtse schaakjeugd om de chocoladen eieren tijdens Paasschaak.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie