Jochanan Alberts opnieuw clubkampioen en Karel Peursem winnaar 2e groep

KarelPeursem20172a

Karel, kampioen van groep 2

SLIEDRECHT – In de laatste ronde van de Voorjaarscompetitie van Schaakvereniging Sliedrecht bewees Karel Peursem de terecht kampioen te zijn in de tweede groep. Na een spannende partij tegen Milan Kanthasamy wist Karel uiteindelijk te winnen. Daarmee werd hij definitief de kampioen van de tweede groep. Met een score van ruim 85% is Karel een sterke kampioen, die zich volgend seizoen in de eerste groep zal moeten bewijzen.

Jochanan-Alberts-e1483822177916

Jochanan, de nieuwe jeugdkampioen

Jochanan Alberts speelde opnieuw een prima voorjaarscompetitie, waarin hij slechts één partij verloor. Zodoende mag hij zich terecht wederom tot algeheel kampioen kronen. Goed werk van Jochanan, die steeds beter het spel in de vingers krijgt.

BaruchAlberts201611a

Baruch, de nummer 2 van groep 2

Baruch Alberts, die zijn proefexamen eerste Stap uitstekend heeft gemaakt, werd zonder te spelen keurig tweede in groep 2, terwijl Milan Kanthasamy op een verrassende derde  plaats eindigde.

Maarten Hartkoorn en nieuwkomer Maurits Verhoeven tekenden in de hoogste groep voor plaats 2 en 3. Samen met Jochanan zijn zij de kampioenen van de toekomst!

Jochanan Alberts wist ook kampioen de snelschaakcompetitie op zijn naam te schrijven. Zie voor de volledige einstand: alle scores.

Aanstaande donderdag heeft de prijsuitreiking van de Voorjaars- en snelschaakcompetitie plaats en zullen ook nog enkele jeugdleden examen doen voor verschillende Stappen.

Jeugdleider en kersverse kampioen van de Drechtstreek, Joost Stoker, zal om 19.45 uur de prijsuitreiking voor zijn rekening nemen. Iedereen is uiteraard weer van harte welkom!!

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord