Sliedrecht 1 stelt zichzelf teleur

De kopmannen vochten maximaal

SAS VAN GENT – Sliedrecht 1 heeft afgelopen zaterdag zijn huid goedkoop verkocht tegen concurrent Sas van Gent 3. In het verre zuiden werd het 4,5-3,5 voor de thuisploeg. De teleurstelling was voelbaar.

Kopman Niels Mijnster speelde wederom een prachtige partij, met het gewenste resultaat. Wim Pool herpakte zijn vorm door soepel te winnen. Ook topper Floris Verweij heeft weer een vol punt bijgeschreven en behoudt zijn 100%-status. Het enige halfje kwam van Teunis den Rooijen, die met weinig tijd op de klok moest berusten in een puntendeling.

Invallers Wout Boer en Jerry van Rekom konden geen vuist maken, al miste Van Rekom in het middenspel een winnende voortzetting, wat leidde tot twee straffe nullen. Jorik Klein had weinig kansen tegen de sterkste speler van de wanna-be-Belgen. William vocht in een damegambiet voor wat hij waard was, maar moest berusten in een onverwachte nul.

De koppositie is zodoende onnodig afgestaan. Voor de komende wedstrijden in 2019 is winst de enige optie geworden om kampioen te worden.

Dit bericht is geplaatst in Sliedrecht 1. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord